Thursday, 7 June 2012

bismillah..ya ALLAH permudahkan lah segala urusan aku hari ini.. 3 minggu nak exam terlalu banyak ASSIGNMENT dan TEST.hmm ya ALLAH macam-macam dugaan membuatkan aku pening tak tahu yang mana satu aku kena buat, dan juga buat aku bertambah letih dan tak bermaya. salah satu faktornya buat aku letih sebab lemak terlampau banyak kat badan aku.hehehe memang terbukti pun try kita tengok orang yang banyak lemak keadaan mereka macam mana. aku kena turunkan berat badan untuk dapatkan energy macam rakan-rakan ku yang kurus lain..hahaha walaubagaimana pun terserah pada ALLAH yang menentukan semoga ALLAH permudahkan urusan aku hari ini dan seterusnya..:P

No comments:

Post a Comment